3D printing verhoogd de facilitaire dienstverlening

Medio 2016 werd door het moederhuis de Willemen Groep “Fast Forward” opgestart met als doel innovatie te promoten in de bouwsector.

W-Care als Facilitair onderhoudsbedrijf in de groep kon natuurlijk niet achterblijven en springt zo veel mogelijk mee op de kar van innovatie en dit vanuit het standpunt van hoe beter het preventief onderhoud, hoe beter en langer de staat van het gebouw.

3D-printing is een mooi voorbeeld hoe men op een snelle manier reserve onderdelen kan produceren waardoor we een degelijk tijdelijke of definitieve oplossing kunnen bieden zonder te wachten op externe fabrikanten.

Voor het onderhoud van ramen komt het regelmatig voor dat we stukken moeten vervangen daarbij hebben wij buiten de traditionele manier , nl om maat laten frezen van het stuk. Het voordeel van 3D printen is dat men maar één maal moet opmeten en dat men nadien heel accuraat en snel de producten kan reproduceren dit zorgt voor lage lead time en verhoogd kwaliteit niveau van onze diensten door lagere "overlast"
Hoe innovatie onze service kwaliteit naar de klant enkel maar verbeterd

Comments are closed.