ACP Delta

  • Aannemingsbedrijf: Kumpen
  • Bouwheer: Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Locatie: Vorst
  • Gebouw: 62 Appartementen + Ondergrondse garage
  • Duurtijd: 5 Jaar 

ACP Delta is een woningcomplex dat bestaat uit 62 kwalitatieve passieve woningen voor de sociale markt. Van de 62 appartementen zijn er 22 privatief verkocht en 40 ervan worden verhuurd via het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. W-Care is voor 5 jaar verantwoordelijk gesteld voor het technisch onderhoud van zowel de verkochte als de verhuurde appartementen en de gemeenschappelijke delen.

Dit zorgt ervoor dat het complex de komende 5 jaar optimaal beheerd en onderhouden zal worden. Zowel de eigenaars als de huurders kunnen van dit voordeel genieten. Ook is het voor hen eenvoudig geregeld, omdat er voor alle onderhoudsvragen één vast aanspreekpunt is.

 

Comments are closed.