Over ons

Willemen Groep hecht veel belang aan klanttevredenheid en een goede dienstverlening naar klanten toe. Om die reden wordt W-Care aan de klanten aangeboden.

W-Care staat in voor het technisch en bouwkundig onderhoud van afgewerkte gebouwen, gaande van appartementen tot publieke gebouwen.

Een goed onderhoud is essentieel om gebouwen in een optimale staat te houden. En voorkomen is altijd beter dan genezen. W-Care zorgt, op een betrouwbare en efficiënte wijze, dat je gebouw in goede handen blijft.

We kunnen dit aanbieden omdat we over een breed netwerk van eigen aannemers en over een goede expertise beschikken. Die technische knowhow wordt ter beschikking gesteld om je zo goed mogelijk bij te staan op vlak van onderhoud en strategisch advies.

Wanneer je kiest voor de W-Care formule, word je op de hoogte gesteld wanneer het tijd is voor een onderhoud. Verder worden er allerhande keuringen en technische aspecten uitgevoerd, waardoor je die processen zelf niet meer hoeft op te volgen.

Verder biedt W-Care de keuze aan tussen verschillende contracten die afgestemd zijn op jouw noden en wensen. Ook wordt er software ter beschikking gesteld zodat je op elke moment van de dag je project kan opvolgen en vragen kan stellen. Op die manier zorgt W-Care voor maximale transparantie en een heldere communicatie.

Ons waarde voorstel :

Zorg : W-Care staat in voor het verzorgen van het toevertrouwde patrimonium als een goede huisvader, met als doel een maximale levensduur te geven aan een gebouw. Om die reden bieden we een technisch en bouwkundig onderhoud samen aan.

Respect : Voor ons is het belangrijk de eigen verantwoordelijkheden eerlijk en oprecht op te nemen, zowel intern als extern (klanten, leveranciers en onderaannemers). Het positief uitdragen van het imago van het bedrijf is daarbij vanzelfsprekend.

Innovatie : Wij richten ons met een onderzoekende en creatieve geest op vernieuwing om een continu verbeteringsproces te stimuleren. Die kennis delen wij vervolgens met collega’s, leveranciers en klanten.

Resultaatgerichtheid : Ons doel is om de vooropgestelde resultaten helder voor ogen te houden en die te realiseren via meetbare acties.