W-Care is verhuisd

Prev Next

W-Care is verhuisd van de Boerenkrijgstraat naar de Oude Liersebaan 195 in Mechelen. Ook ons telefoonnummer is gewijzigd. Je kan ons voortaan bereiken op 015 23 74 21.

Wij informeren je graag dat wij sinds de jaarwisseling onze intrek namen in onze nieuwe kantoren aan de Oude Liersebaan 195 in 2800 Mechelen. Al met al een verhuizing van amper een paar kilometer, maar wel één met grote voordelen. Door de groei van W-Care werd onze stek in het hoofdkantoor van Willemen Groep te klein. Het nieuwe pand heeft meer voorzieningen om onze klanten te ontvangen, meer opslagruimte en uiteraard ook extra ruimte en mogelijkheden voor onze medewerkers.

We kijken er alvast naar uit je te mogen begroeten in onze nieuwe kantoren. Onze maatschappelijke zetel en postadres blijven wel in de Boerenkrijgstraat 133 in Mechelen, enkel ons bezoekadres en telefoonnummer is gewijzigd.

W-Care werd in 2016 opgericht om het technisch en bouwkundig onderhoud van gebouwen, zoals kantoor-, commerciële en publieke gebouwen, te kunnen uitvoeren. Willemen Groep komt daarmee tegemoet aan de almaar stijgende vraag om naast de realisatie van het gebouw ook het onderhoud ervan op zich te nemen. Klanten die kiezen voor W-Care worden helemaal ontzorgd en verzekeren er zich van dat hun bouwproject in goede handen blijft, tegen de beste prijs. 

Nog even al onze gegevens op een rijtje:

Maatschappelijke zetel en postadres:
W-Care nv
Boerenkrijgstraat 133
BE-2800 Mechelen
BTW BE 0474.904.179

Bezoekadres:
Oude Liersebaan 195
2800 Mechelen
015 23 74 21
info@w-care.be

Met zorgende groet,
Het W-Care team

11 February, 2020 - 17:00

WILLEMEN GROEP hecht veel belang aan een goede service en klanttevredenheid. Daarom kunnen onze klanten beroep doen op W-CARE.