W-Care

Info

WILLEMEN GROEP hecht veel belang aan een goede service en klanttevredenheid. Daarom kunnen onze klanten beroep doen op W-CARE.

Maatschappelijke zetel

Boerenkrijgstraat 133
2800
Mechelen
België
BE 0474.904.179

Bezoekadres

Oude Liersebaan 195
2800
Mechelen
België
Tel 
+32 15 23 74 21

W-CARE staat in voor het technisch en bouwkundig onderhoud van afgewerkte gebouwen, zoals onder meer kantoor-, commerciële en publieke gebouwen.

Onze groep beschikt over een breed netwerk van aannemers en een goede expertise. Dat netwerk en die expertise stellen we graag ter beschikking om onze klant mogelijk bij te staan bij het onderhoud van en strategisch advies over bouwprojecten. Klanten die kiezen voor de W-Care-formule, worden  helemaal ontzorgd. Onderhoudswerken (bvb. aan HVAC installaties) worden tijdig uitgevoerd door onze eigen gespecialiseerde medewerkers. Onze klanten hoeven zich ook niet te bekommeren over allerhande keuringen of technische aspecten. Daar zorgen wij voor. Bovendien laat W-Care de keuze tussen verschillende contracten op maat van specifieke noden en wensen. Met een software die wij ter beschikking stellen, kunnen onze klanten op elk moment van de dag online al hun projecten opvolgen en er vragen over stellen. Het zorgt voor maximale transparantie en een heldere communicatie.

Een goed onderhoud is essentieel om gebouwen in een optimale staat te houden. Want: voorkomen is beter dan genezen. Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn daarbij sleutelwoorden. W-Care zorgt er voor dat uw bouwproject in goede handen blijft, tegen de beste prijs.